Premium konsept

Ekstra bokvaliteter

En leilighet er mer enn et hjem. Det er din arena hvor mange av livets største stunder skal utspilles, og hvor små og store utfordringer skal løses. Derfor er det viktig at leiligheten spiller på lag med deg og dine behov.

Hva hvis noen fortalte deg at du ikke trenger å bekymre deg for plantene dine når du reiser på ferie? At du slipper å stresse med ekstra bord og stoler til bursdagsfeiringen når storfamilien kommer? At elektrikeren kommer og ordner vaskemaskinen din, og at noen er der for å låse ham inn? For godt til å være sant?

Nei. Det er sånn det er å bo med Miliarium Premium-konseptet integrert i hverdagen.

Se miliarium brosjyren

Miliarium Premium

Mange ønsker en mer komfortabel, lettvint, aktiv, sosial og trygg hverdag – både i og utenfor sin egen bolig. Premium-konseptet bidrar til nettopp dette.

Miliarium Premium inkluderer ekstra bolig-kvaliteter, tilgang til attraktive innendørs og utendørs fellesområder, som loungeområde, gjesteleilighet, selskapslokale, trimrom, samt personlig service og tilleggstjenester.

Premium-konseptet forvaltes og driftes av kompetente leverandører på en kostnadseffektiv måte og med høy kvalitet.

Premium-konseptet gir litt hotellfølelse i hverdagen!

Din leilighet – ditt valg

Premium-boligene har gjennomtenkte og fleksible planløsninger, slik at den samme boligen kan formes på flere måter for å ivareta beboerens behov.

I Premium-boligene tilrettelegger vi også for ekstra tilpasnings- og tilvalgsmuligheter som gjør leiligheten enda mer personlig, og akkurat slik du ønsker. Hvor skal TV-en stå? Og hvordan ser ditt drømmekjøkken ut? Dette finner du ut av i tilvalgsprosessen.

Attraktive fellesområder

Som en del av Premium-konseptet får beboerne tilgang til varierte og flotte innendørs og utendørs fellesområder.

Her er det lagt til rette for moderne behov, og tatt grep som gjør livet ditt litt enklere. Du kan parkere i egen parkeringskjeller, ta treningsøkten i anleggets felles treningsrom med sjøutsikt, og alltid ha kajakken klar til bruk i et eget oppbevaringsrom.

Dersom du skal invitere hele vennegjengen på bursdag, finnes det et selskapslokale du kan benytte deg av. Skulle selskapet bli vellykket, kan vennene dine overnatte i gjesteleiligheten som står til beboernes disposisjon.

Premium fordelskort

Som kjøper i Nye Kilen Brygge vil du motta et fordelskort som gir deg en rekke fordeler hos kvalitetsleverandører i Sandefjord. Her får du blant annet rabatter innen mat, klær, velvære og interiør. Kanskje du finner noe til den nye leiligheten?

Hjemme – mer tid til å nyte

Miliarium Premium-konseptet er lagt opp slik at alle tjenester blir rimeligere når det er flere som benytter seg av dem.

Serviceverten vil ha tilgang på gunstige avtaler som du kan nyte godt av når du skal ha dressen renset, en personlig trener eller matvarer levert på døren.

Hva tjenestene vil koste, avhenger av dine behov. Har du ikke behov for hjelp i hverdagen, kan du allikevel nyte godt av Premium Basic-pakken som inngår i felleskostnadene og legger til rette for en hyggelig hverdag. Har du tilleggsbehov, er disse brukerbetalte tjenester som kommer under Premium Extra, som er et supplement av ekstratjenester.

Begge alternativene sørger for at du kan skyve stresset til side, og nyte godt av smidige løsninger som gjør livet ditt litt enklere. Enten du er småbarnsmamma med tusen baller i lufta, friluftsentusiast som heller vil dra ut med kajakken enn å vaske gulv, eller pensjonist som setter pris på at hjelpen bare er en telefonsamtale unna. Miliarium Premium gjør livet lettere.

Hotellglans i hverdagen

 • Servicevert som drifter og koordinerer fellesarealene og tileggstjenster
 • To gjesteleiligheter med bad
 • Selskapslokale med garderobe, WC og fulltutstyrt kjøkken
 • Deilig lounge med sitteplasser og peis
 • Treningsrom med herlig utsikt over sjøen
 • Selskapslokale med garderobe, WC og fulltutstyrt kjøkken
 • Oppbevaringsrom til kajakken
 • Gjestebrygge til besøkende med båt
 • Flotte uteområder med sitteplasser

Premium Basic Service

En viktig del av Premium-konseptet innebærer å legge til rette for at du som beboer skal få en enklere hverdag gjennom tilrettelagte fasiliteter og tjenester.

En dedikert servicevert administrerer utleie av fellesområdene, sørger for at lokalene vedlikeholdes og er innbydende/ryddige, informerer og oppdaterer beboerne på nyheter og forvalter etterspurte tilleggstjenester. Serviceverten vil bli ansatt til innflytning og vil være tilgjengelig for beboerne på avtalte tidspunkt i ukedagene.

Inkludert i Premium Basic Service:

 • Renhold fellesarealer
 • Nøkkeloppbevaring
 • Tilsyn med inventar og vedlikeholdsbehov
 • Vanning av planter
 • Administrere utleie av selskapslokale og gjesteleiligheter
 • Motta bestillinger på “Premium Extra” og tilleggstjenester
 • Administrere leverandører og andre aktører
 • Formidle og oppdatere tilbud og rabattavtaler
 • Oppdatere egnede kommunikasjonslokaler mellom
  servicevert og beboere
 • Være styrets forlengede arm

Premium Extra Service

Premium Extra er et tilbud til de beboere som ønsker å betale for det lille ekstra og er et brukerbetalt tilbud av etterspurte tilleggstjenester som kan benyttes i den grad den enkelte beboer ønsker, som f.eks. privat renhold av leilighet, selskapstjenester, handyman, tilsyn med leiligheten ved reise og matinnkjøp.

Tilleggstjenestene forvaltes av serviceverten som sørger for gunstige innkjøpsavtaler med utvalgte kvalitetsleverandører.

Inkludert i Premium Extra Service:

 • Ferieservice
 • Hundelufting
 • Matinnkjøp
 • Renhold av privat leilighet
 • Bestille handyman/vaktmestertjenester
 • Lukke opp leiligheter for håndverkere
 • Klargjøre gjesteleilighet
 • Organisere blant annet catering, dekkskift m.m.
 • Bestille personlig trener/organisere felles treninger/aktiviteter

Tilpasses etter sameienes etterspørsel/behov

Serviceavgift og tillegstjenester

Kostnadene for Premium Basic dekkes gjennom en serviceavgift som er innbakt i fellesutgiftene for alle beboere i prosjektet. Etter hvert som utbyggingen av de ulike byggene ferdigstilles, vil servicenivået økes uten å legge opp til økning i serviceavgiften.

Tilleggstjenestene i Premium Extra forvaltes av serviceverten som sørger for gunstige innkjøpsavtaler med utvalgte kvalitetsleverandører.

I forbindelse med stiftelsen av sameiet vil det utarbeides en egen tjenestemeny som beboerne kan velge å kjøpe tilleggstjenester gjennom. Dette inngår ikke i felleskostnadene.

Tjenestetilbudet vil kunne utvikles og tilrettelegges basert på beboernes endrede ønsker og behov. Serviceverten tilpasser utvalget av tilleggstjenester i samarbeid med styret, og sørger for at beboerne oppdateres jevnlig om tilbudet. Ved tilstrekkelig etterspørsel fra sameiet, kan nye tjenester legges til menyen.

Servicevert

Serviceverten har som hovedoppgave å levere tjenester som ligger under Premium Basic konseptet, herunder skape et funksjonelt og hyggelig og miljø for beboerne på Nye Kilen Brygge. Serviceverten vil være styrets forlengede arm og holde overoppsyn med fellesarealene.

Verten følger opp reservasjoner for selskapslokalet og gjesterom samt sikre at utstyr er tilgjengelig og funksjonelt til enhver tid.

Serviceverten vil videre legge til rette for at beboerne enkelt kan benytte seg av tilleggstjenestene i Premium Extra. Serviceverten vil forhandle gunstige prisavtaler med leverandører av tjenester og varer i nærområdet.

Serviceverten gjør hverdagen din enklere!