Personvernerklæring

Personvernerklæringen beskriver hva nyekilenbrygge.no samler inn og hvordan denne informasjonen om besøkende på våre nettsteder brukes.

Webanalyse og informasjonskapsler

Vi ønsker å lære hva som virker og hva som ikke virker på nettsiden vår. Ved å se på bruksmønsteret til de som besøker nettstedet, kan vi finne ut hvordan dere som besøker siden vår forholder dere til innholdet vårt. Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics for å utføre denne jobben.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies som registrerer brukerens IP-adresse. Disse kan brukes for å bygge informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 14 måneder etter registrering. Du kan selv administrere bruken av informasjonskapsler.
Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Derfor anonymiserer vi brukerens IP-adresse før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Den anonymiserte IP-adressen kan derfor ikke brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

Skreddersydd annonsering

Vi bruker cookies for å gi deg mer relevante annonser. Vi sender aldri persondata til markedsføringsverktøyene. For å levere mer relevante annonser til deg baserer vi deler av våre annonser på hvilke sider du har besøkt hos oss. Du kan selv gjøre endringer på hvordan du mottar slike annonser.
Vi bruker følgende verktøy for å levere annonser:
• Facebook. Her kan du endre innstillinger for skreddersydde annonser på Facebook.
• Google DoubleClick/Adwords. Her kan du endre innstillinger for skreddersydde annonser i Google nettverket.

Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/ kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

Kontaktskjemaer/nyhetsbrev

Vi bruker skjemaer på nettsiden slik at besøkende kan komme i kontakt med oss, og slik at vi kan sende ut informasjon via nyhetsbrev. Ved å fylle inn skjemaene på dette nettstedet samtykker du til at dine innsendte data blir samlet inn og lagret. I vårt skjema samler vi inn e-postadresser, navn og telefonnummer. Informasjonen kan slettes ved manuell sletting ved forespørsel eller ved at bruker sletter seg selv fra listen ved å administrere sine opplysninger. Ellers vil informasjonen slettes når prosjektet er utsolgt/ferdig. Opplysningene slettes også om vi får tilbakemelding om at e-postadressen ikke lenger er aktiv.

Vi benytter også MailChimp for utsendelse av nyhetsbrev. I forbindelse med utsendelser fører vi statistikk over bruken, hvor mange som leser og hva som leses. Dette gjør vi for å kunne gi våre lesere mest mulig relevante saker.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer (YouTube, Vimeo), bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.
Dette nettstedet kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ytterligere sporing fra tredjepart og overvåke samspillet ditt med det innebygde innholdet, inkludert sporing av samspillet ditt med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget på den nettsiden.

Rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om hvordan en virksomhet behandler personopplysninger. I denne erklæringen omtaler vi hvilke opplysninger vi samler inn og hvordan de brukes. Alle henvendelser vedrørende personvern/ personopplysninger kan rettes til lill-iren.barth@dnbeiendom.no.