Livet ved sjøen

Måkeskrik, bølgeskvulp og kort vei til urbane gleder. I moderne og sentrumsnære leiligheter i Nye Kilen Brygge smelter by- og sjøliv sammen.

Her bor du praktisk talt på bryggekanten, med en slående vakker utsikt å våkne til hver eneste morgen. Blå himmel og småbåtidyll om sommeren, og en isblå palett om vinteren. Omgivelsene er rolige, samtidig som du er ti minutter til fots fra Sandefjord sentrum med yrende kafeliv, kulturtilbud og hyggelige handlegater.

Nye Kilen Brygge består av 139 leiligheter av varierende størrelse. Dette er leiligheter som er skapt for deg som vil bo smart, og ha en behagelig, lettvint og aktiv livsstil.

Boligene

Din visjon er også vår visjon. Det vet vi fordi vi har spurt folk om hva de trenger og ønsker av livet i Nye Kilen Brygge. Hva som er viktig for å ha gode dager – i mange år fremover.

I Kilen Brygge får du arealeffektive leiligheter med flotte kvaliteter, som delikate flislagte bad, store flotte vindusflater og komplett kjøkken med hvitevarepakke.

Leilighetene får sine egne private og romslige balkonger med flott utsikt. De fleste leiligheter har en parkeringsplass i garasjeanlegg med heis direkte opp til leilighetsplan. Ekstern bod og sykkelparkering medfølger også. Port-telefon med fargeskjerm gjør det enkelt og sikkert å åpne opp for gjester som kommer på besøk.

Bildeling på Nye Kilen Brygge

Hender det at du trenger bil, men ikke så ofte at du ønsker å eie en? I Nye Kilen Brygge har vi den perfekte løsningen for deg.

Du visste det kanskje ikke, men når du kjøper ny bolig i Nye Kilen Brygge får du samtidig tilgang på en unik bildelingstjeneste. Dette er et tilbud til deg som bare trenger bil av og til, og som ikke synes det er økonomisk eller miljømessig forsvarlig å eie en egen bil.

Med vårt tilbud slipper du å kjøpe egen parkeringsplass. I stedet kan du få tilgang til el-bil i parkeringskjelleren. Slik sparer du penger på både bil- og parkeringsavgifter. Bilen er kjøpt inn av Kilen Utbygging 2 AS og beboerene som bruker bilen betaler kun en lav driftsutgift.

Vi har også parkeringsplasser for salg eller utleie, kontakt megler om du har noen spørsmål rundt bildeling eller parkeringsplass.

Korte avstander = livskvalitet

Nye Kilen Brygge ligger – som navnet tilsier – rett på brygga.

Her kan du kaste krabbesnøret fra balkongen om du vil. Samtidig har du gangavstand til Sandefjord sentrum, og hvis du vil på dagstur til Sverige, så rusler du bort til Color Line-terminalen på ti minutter.
Eller kanskje frister det med en ferie til kontinentet? Torp lufthavn ligger bare et drøyt kvarter unna med bil. Her er det kun fantasien som begrenser deg!

  • Hvalfangstmonumentet 10 min
  • Color-Line terminalen 7 min
  • Brydedammen 20 min
  • Brødrene Berggren 5 min
  • Brygga 11, Geir Skeie 5 min
  • Badeparken (700 m) 12 min
  • Indre Havn 10 min