Livet ved sjøen

Måkeskrik, bølgeskvulp og kort vei til urbane gleder. I moderne og sentrumsnære leiligheter i Nye Kilen Brygge smelter by- og sjøliv sammen.

Her bor du praktisk talt på bryggekanten, med en slående vakker utsikt å våkne til hver eneste morgen. Blå himmel og småbåtidyll om sommeren, og en isblå palett om vinteren. Omgivelsene er rolige, samtidig som du er ti minutter til fots fra Sandefjord sentrum med yrende kafeliv, kulturtilbud og hyggelige handlegater.

Nye Kilen Brygge består av ca. 130 leiligheter av varierende størrelse. Dette er leiligheter som er skapt for deg som vil bo smart, og ha en behagelig, lettvint og aktivt livsstil.

 

 

Se Nye Kilen Brygge reise seg

Vi har satt opp et web-camera slik at du alltid kan se utviklingen av din nye bolig. Bildene oppdateres hvert 15. minutt.

Boligene

Din visjon er også vår visjon. Det vet vi fordi vi har spurt folk om hva de trenger og ønsker av livet i Nye Kilen Brygge. Hva som er viktig for å ha gode dager – i mange år fremover.

I Kilen Brygge får du arealeffektive leiligheter med flotte kvaliteter, som delikate flislagte bad, store flotte vindusflater og komplett kjøkken med hvitevarepakke.

Leilighetene får sine egne private og romslige balkonger med flott utsikt. Alle leiligheter har en parkeringsplass i garasjeanlegg med heis direkte opp til leilighetsplan. Ekstern bod og sykkelparkering medfølger også. Port-telefon med fargeskjerm gjør det enkelt og sikkert å åpne opp for gjester som kommer på besøk.

Korte avstander = livskvalitet

Nye Kilen Brygge ligger – som navnet tilsier – rett på brygga.

Her kan du kaste krabbesnøret fra balkongen om du vil. Samtidig har du gangavstand til Sandefjord sentrum, og hvis du vil på dagstur til Sverige, så rusler du bort til Color Line-terminalen på ti minutter.
Eller kanskje frister det med en ferie til kontinentet? Torp lufthavn ligger bare et drøyt kvarter unna med bil. Her er det kun fantasien som begrenser deg!

  • Hvalfangstmonumentet 10 min
  • Color-Line terminalen 7 min
  • Brydedammen 20 min
  • Brødrene Berggren 5 min
  • Brygga 11, Geir Skeie 5 min
  • Badeparken (700 m) 12 min
  • Indre Havn 10 min