Følelsen av natur er størst ved sjøen. Å bo her byr på mange små magiske øyeblikk. Drømmen er å sovne til bølgeskvulp, og våkne til en stillegående snekke. Høre blafrende seil fra balkongen der morgenkaffen nytes og solen varmer i ansiktet.

Det er dette som er livet ved sjøen.

Besøk oss i visningssenteret, og få en smakebit av leilighetene og livet rundt.

Nå kan du få muligheten til å oppleve hvordan prosjektet skal se ut gjennom en dataskapt virkelighet. Selv om bygget ikke står klart, kan du fremdeles se utsikten fra balkongen.

Kilgata 11, Sandefjord
1. etasje, høyblokka Kilen Panorama

Kontakt megler om du ønsker privatvisning på visningssenteret.

Virtuelle visninger

Torsdag 16. november

kl. 14.00-17.00

Fredag 17. november

kl. 15.00-17.00

Lørdag 18. november

kl. 12.00-14.00

Hver Torsdag

kl. 15.00-17.00

Nye Kilen Brygge - Om Prosjektet

Et friskt pust i hverdagen

I Kilen brygge får du et friskt pust i hverdagen, og ett eneste blikk utover havet vokser seg stort i minnet. Kilen Brygge består av ca. 140 leiligheter på bryggekanten i Sandefjord sentrum. Her vil du kunne bo ved sjøen og samtidig bo midt i byen hvor du har tilgang til attraktive ute- og inne områder.

Les om prosjektet
Nye Kilen Brygge - Kvaliteter

Et spill av farger

Fargene i Nye Kilen Brygge reflekterer det elegante, moderne og samtidig tidløse og stilrene uttrykket i leilighetene. Jotun har satt sammen ulike fargepaletter spesielt for Nye Kilen Brygge. Under tilvalgs-prosessen kan du velge farger innenfor en av de fire flotte palettene for å finne det perfekte uttrykket for din leilighet.

Les om kvalitetene
Nye Kilen Brygge

Femstjernes hotellglans

En leilighet er mer enn et hjem. Det er din arena hvor mange av livets største stunder skal utspilles, og hvor små og store utfordringer skal løses. Derfor er det viktig at leiligheten spiller på lag med deg og dine behov. I Nye Kilen Brygge er det lagt til rette for moderne behov, og tatt grep som gjør livet ditt litt enklere.

Les om konseptet